Spraak naar tekst bot gebruiken en instellen

Op https://www.belfabriek.nl/text-to-speech-speechbot is onze spraakbot.

Deze bot kan je teksten laten uitspreken door een mannen of vrouwenstem.

Je kan oneindig veel teksten aanmaken en bestanden creëren.

Elke keer als er een nieuw bestand door je wordt aangemaakt op de website, wordt er een unieke code gegenereerd. (1)

Spraakbot code

Je kan op je computer in een document de verschillende code’s bijhouden en situaties waarvoor je deze wilt gebruiken.

Hoe activeer je een code voor je welkomsttekst, voice-mail of keuzemenu?

Log in op onze app.

Ga naar instellingen.

Kies de telefoonfunctie waar je deze tekst wilt gebruiken, bijvoorbeeld Welkomsttekst.

Je kan nu de code plakken en vervolgens het bestand afspelen en instellen als welkomsttekst.

Je kan ook meerdere teksten opslaan zodat je altijd snel en eenvoudig kunt wisselen.

Als er meerdere bestanden zijn dan komt er een uitklapvenster.

Kies het bestand wat je wilt gebruiken, of voeg nog een spraakbot code toe. (2).

spraakbot code toevoegen

Veel plezier met onze spraakbot !