Kunnen jullie ook servicenummers routeren naar mijn mobiele telefoon ?

Bellers naar uw servicenummer worden door ons doorverbonden naar uw bestaande, gewone telefoon. Dit kan zowel vast als mobiel zijn.

Het maakt daarbij voor ons niet uit bij welke provider uw mobiele abonnement is ondergebracht.

Nummer instellen

Als nummereigenaar bepaalt u zelf naar welk telefoonnummer of welke telefoonnummers uw servicenummer doorverbindt. U kunt deze instelling zelf, in real time wijzigen zo vaak u wilt.

Het wijzigen van deze zogenaamde "eindbestemmingen" doet u met ons handige online Mijn Belfabriek dashboard of via onze mobiele app voor iOS en Android.

Belangrijke functies

Eindbestemming wijzigen

Belfabriek mobiele app

Lees ook

Hoe werken servicenummers?

Zó schakelt u uw servicenummer door