Hoe wijzig ik mijn status?

Eenmaal ingelogd op de Callcenter-app kunt u uw status wijzigen door eenvoudig de nieuwe status te kiezen in het statusscherm. De applicatie kent 3 statussen:

• Beschikbaar: dit betekent dat binnenkomende gesprekken naar u doorverbonden kunnen worden.

• Met pauze: u bent tijdelijk niet beschikbaar, u krijgt geen gesprekken doorverbonden zolang u met pauze bent.

• Niet beschikbaar: u krijgt geen gesprekken doorverbonden.

Om de status te wijzigen klikt u eenvoudig op de nieuwe status.

Uw status wordt in realtime gewijzigd.

support nieuwe-status