Een welkomsttekst activeren

Een Welkomsttekst stelt bellers gerust, heet hen welkom, kan hen vertellen wat uw openingstijden en beschikbaarheid zijn en introduceert eventueel een keuzemenu.

Als klant van de Belfabriek is deze extra functie bij uw abonnement inbegrepen. U betaalt dus niets extra wanneer u een Welkomsttekst gebruikt.

Meer over wat een Welkomsttekst is en hoe het werkt, vertellen wij u in dit artikel en in onze Meldtekst white paper.

Uw Welkomsttekst activeren

Een welkomsttekst voor uw servicenummer activeren doet u simpelweg online via ons Mijn Belfabriek dashboard, of via de Belfabriek app voor iOS en Android.

Gaat u naar Nummerinstellingen en scrollt u naar beneden tot u bij de optie Welkomsttekst komt. U schakelt de functie in door middel van de aan-uitknop.

support welkomsttekst

Een welkomsttekst activeren in Mijn Belfabriek

Heeft u al een tekst opgenomen, dan kunt u die via de extra knop Uploaden naar ons verzenden. Heeft u nog geen opname? Dan kunnen wij u helpen een passende professionele stemacteur te vinden. Stemmen die populair zijn bij onze klanten vindt u op deze pagina.

Eén van onze experts zal er voor zorgen dat uw Welkomsttekst perfect wordt opgezet, met de juiste tekst.

Lees ook

Het belang van een welkomst- en geslotentekst

5 stappen waarmee u van uw servicenummer een top 500 ervaring maakt

Zo zet u een perfect klant contact op voor uw webshop

Zó houdt u haastige bellers tevreden