De instellingen voor uw servicenummer wijzigen

Alle instellingen voor uw servicenummer, zoals het in- en uitschakelen van een vooraankondigingstoon, een keuzemenu, of een wachtrij beheert u vanuit het online Mijn Belfabriek dasboard.

Nadat u bent ingelogt, gaat u naar Nummerinstellingen.

U ziet hier een overzicht van alle beschikbare functies. Naast elke functie ziet u een aan- uitknop waarmee u functies eenvoudigweg in- of uitschakelt.

Sommige functies, zoals Statistieken e-mail-rapportages of Zoekmachine gespreksstatistieken hebben extra instellingen. Deze worden automatisch getoond zodra u een functie inschakelt.

Al uw wijzigingen worden in automatisch opgeslagen.

Om de continuiteit van uw bereikbaarheid te garanderen, zal één van onze experts de wijzigingen bekijken voordat ze worden toegepast op uw nummer.

support functie-overzicht

Het Mijn Belfabriek functie overzicht

Call recording instellingen

Alleen de instellingen voor Call recording beheert u vanaf een aparte pagina. Hiervoor gaat u na het inloggen op Mijn Belfabriek naar Call recording, en dan naar Instellingen.

support call-recording-instellen

Call recording instellen binnen Mijn Belfabriek

Lees ook

Functies van uw servicenummer aan- of uitzetten

Gratis e-boek

Wilt u meer weten over over de mogelijkheden die de Belfabriek biedt? Leest u dan ons gratis e-boek: Haal meer uit uw servicenummer

support gratis-e-boek