Uw eerste belstatistieken inzien

Geüpdatet 3 weeks ago door Rene

Nadat uw nummer is goedgekeurd en aangesloten, krijgt u toegang tot uw online Mijn Belfabriek dashboard.

U hoeft hier niets voor te doen, onze medewerkers sturen u de login instructies. Heeft u nog geen account en wilt u toch weten hoe de statistieken er uit zien? Logt u dan in op de demo omgeving door op de link in het inlog menu te klikken.

In uw online dashboard kunt u o.a. uw facturen inzien en de instellingen van uw servicenummer wijzigen, maar u kunt er ook uw bel statistieken in realtime inzien.

Nadat u bent ingelogd, kiest u Statistieken uit het menu bovenaan de pagina.

U ziet nu de Periodeanalyse, met onder andere totaal overzichten, top-eindbestemmingen, top-bellers en top-locaties.

In het menu aan de rechterkant kunt u kiezen voor Gespreksanalyse voor een analyse op gespreksduur en tijd van het gesprek.

Op de Specificatie pagina vindt u exact informatie voor elk binnengekomen gesprek. Dit overzicht kunt u ook als xls-file downloaden.

Lees ook

Mijn Belfabriek en uw sociale media accounts

Statistieken percentages naar tijd of oorsprong zien

Download uw gegevens als Excel