Medewerker Beschikbaarheid API

Geüpdatet 5 months ago door System Administrator

De Agent Availability API is bedoelt om servicenummer eigenaren low-level toegang te geven tot medewerker status gegevens ten behoeve van custom implementaties in eigen software.

De API wordt o.a. gebruikt om medewerker beschikbaarheid van telefonische consulenten in real time online te kunnen tonen.

Een overzicht van de beschikbare calls en te verwachten resultaten, vindt u in onze API documentatie.

Let op: deze documentatie is bedoeld voor programmeurs met ervaring in PHP, python of andere programmeertalen, het werken met APIs en opvragen en verwerken van XML data.