Een keuzemenu activeren

Uw bellers hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet al uw medewerkers zullen alle vragen van alle bellers kunnen beantwoorden.

Door gebruik te maken van de Keuzemenu functie, kunt u bellers snel verdelen op basis van soort vraag of skills van de medewerker die de telefoon beantwoordt.

Bij de Belfabriek is ook een Keuzemenu standaard bij uw abonnement inbegrepen. U betaalt dus niets extra wanneer u gebruik maakt van de functie.

Hoe werkt een keuzemenu

Hoe een keuzemenu werkt, wordt uitgelegd in dit artikel.

Uw eigen keuzemenu activeren

Wanneer u uw servicenummer door de Belfabriek laat verzorgen, is het aanmaken van een keuzemenu een fluitje van een cent. U geeft aan ons door welke opties u wilt hebben en naar welke nummers deze moeten doorverbinden, en wij doen de rest.

U kunt uw keuzemenu op elk gewenst moment laten aanpassen. Dit doet u eenvoudig via het online Mijn Belfabriek dashboard of via de Belfabriek app voor iOS en Android.

 

Uw keuzemenu beheren in Mijn Belfabriek
Uw keuzemenu beheren in Mijn Belfabriek

Het inspreken van de keuzemenu tekst kunt u zelf doen via onze inspreeklijn, of door een professionele stemacteur laten doen. Wij adviseren u graag hierbij.

Lees ook

3 manieren om uw keuzemenu nog beter te maken

4 tips voor een klantvriendelijk keuzemenu

Hoe u veelgestelde vragen telefonisch sneller beantwoordt

5 stappen waarmee u van uw servicenummer een top 500 ervaring maakt

Hoe uw telefonische bereikbaarheid uw omzet verhoogt

De 6 handigste functies voor servicenummers van kleine bedrijven 


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)