Mijn bel statistieken voor een specifieke periode zien

Geüpdatet 7 months ago door System Administrator

Wanneer u de Statistieken pagina binnen Mijn Belfabriek opent, ziet u standaard een overzicht van de statistieken over de afgelopen 30 dagen.

Deze periode kunt u eenvoudig aanpassen door de volgende stappen te volgen.

1. Rechts bovenaan de de pagina onder het kopje Toon ziet u de periode waarvoor de statistieken op dit moment getoond worden.

2. Wanneer u op deze datums klikt, opent zich een paneel met daarin de huidige maand en de vorige maand.

3. Om een nieuwe periode in te stellen klikt u op de begin- en einddatum van de door u gewenste periode.

4. Klik vervolgens op Pas toe. Het overzicht van de statistieken wordt direct aangepast.

Tip: wilt u de statistieken van 1 dag zien? Klikt u dan voor zowel begin- als einddatum op de zelfde dag.

U kunt periodes instellen tussen 1 dag en een heel kalenderjaar.

Houdt u er bij langere periodes wel rekening mee dat het ophalen van de statistieken iets langer kan duren, zeker wanneer uw servicenummer veel balminuten heeft.

De instellingen voor mijn servicenummer wijzigen

Statistieken e-mail-rapportages instellen

De bel statistieken voor medewerkers (boxnummers) inzien