Een Vooraankondigingstoon activeren

door System Administrator

Wanneer de Vooraankondigingstoon functie voor uw servicenummer heeft aangezet, hoort u voorafgaand aan het gesprek een korte toon of melodie. Zo weet u altijd of een binnenkomend gesprek via uw servicenummer komt, of dat de beller uw 'gewone' nummer gebeld heeft, nog voor het gesprek begint.

Meer over wat een Vooraankondigingstoon is en hoe het werkt leest u in dit artikel.

Uw vooraankondigingstoon activeren

Heeft u uw servicenummer bij de Belfabriek ondergebracht, dan schakelt u de Vooraankondigingstoon eenvoudig in via ons online Mijn Belfabriek dashboard, of via de Belfabriek app voor iOS en Android.

Gaat u naar Nummerinstellingen en scrollt u naar de optie Vooraankondigingstoon. U schakelt de functie eenvoudig in of uit met de aan-uitknop. Waneer u de functie inschakelt, kunt u een keuze maken uit 6 verschillende tonen en melodietjes. U kunt de tonen beluisteren door op de Play knop achter elke toon te klikken.

Heeft u keuze gemaakt, klikt u dan op Opslaan onderaan de pagina. Onze experts doen de rest.