Alle instellingen voor uw servicenummer, zoals het in- en uitschakelen van een vooraankondigingstoon, een keuzemenu, of een wachtrij beheert u vanuit het online Mijn Belfabriek dasboard.

Nadat u bent ingelogt, gaat u naar Nummerinstellingen.

U ziet hier een overzicht van alle beschikbare functies. Naast elke functie ziet u een aan- uitknop waarmee u functies eenvoudigweg in- of uitschakelt.

Sommige functies, zoals Statistieken e-mail-rapportages of Zoekmachine gespreksstatistieken hebben extra instellingen. Deze worden automatisch getoond zodra u een functie inschakelt.

Vergeet u ook niet om op Opslaan te klikken om uw wijzigingen te bevestigen.

Call recording instellingen

Alleen de instellingen voor Call recording beheert u vanaf een aparte pagina. Hiervoor gaat u na het inloggen op Mijn Belfabriek naar Call recording, en dan naar Instellingen.