Een gesloten melding activeren

De Gesloten melding is een variant op de Meldtekst functie; een vooraf ingesproken tekst die op specifieke momenten of in specifieke situaties wordt afgespeeld.

Een Gesloten melding is een mededeling die alleen afgespeeld wordt buiten werktijden. Zo kunt u ook deze gesprekken toch perfect afhandelen. 

Hoe werkt een Gesloten melding

Zoals al gezegd is een Gesloten melding een vooraf ingesproken tekst die wordt afgespeeld wanneer een beller buiten werktijden belt.

In de tekst vermeld u wie de beller bereikt heeft, dat uw organisatie op dit moment gesloten is, wanneer uw organisatie wel bereikbaar is en op welke andere manieren de beller u nu toch kan bereiken.

Eén van de mogelijkheden bij dit laatste is door gebruik te maken van een Digitaal Antwoordapparaat. Zo geeft u bellers de mogelijkheid een boodschap in te spreken. U ontvangt deze opname per e-mail en kunt hier later, op een voor u geschikt moment, op reageren.  

Een gesloten melding wordt dan ook meestal gebruikt in combinatie met een Openingstijden rooster, een Feestdagen kalender en een Digitaal Antwoordapparaat.

Uw Gesloten melding activeren

Als klant van de Belfabriek kunt u uw Gesloten melding eenvoudig activeren via ons online Mijn Belfabriek dashboard of met de Belfabriek app voor iOS en Android.

Gaat u neer de Nummerinstellingen pagina en scrollt u door naar de Gesloten tekst optie. U schakelt deze functie in of uit met de aan-uitknop.

Eén van onze experts zal contact met u opnemen om de tijden waarop de melding geactiveerd moet zijn door te nemen en de meldtekst zelf af te spreken. Heeft u al een meldtekst opgenomen, dan kunt u deze bij het activeren al uploaden.

Gesloten meldingen activeren in Mijn Belfabriek
Gesloten meldingen activeren in Mijn Belfabriek

Direct onder de Gesloten tekst vindt u de Openingstijden functie. 

U hoeft niet op "opslaan' te klikken, uw wijzigingen worden direct bewaard.

Meldtekst white paper

Wilt u meer weten over de voordelen van het gebruik van de Gesloten tekst en andere meldtekst functies van de Belfabriek, leest u dan onze Meldtekst white paper.

Lees ook

Zo zet u een perfect klant contact op voor uw webshop

Bereid uw servicenummer op de feestdagen voor

Belfabriek Kalender: makkelijk beheer van uw servicenummer

 

 


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)