Een andere eindbestemming instellen voor feestdagen

Met een Openingstijden rooster zorgt u er voor dat uw telefoontjes ook buiten de normale werktijden perfect afgehandeld worden.

Maar wat doet u het een feestdag, en dus geen werkdag, is? 

De Feestdagen kalender van de Belfabriek is de ideale oplossing om ook in deze situatie uw gesprekken perfect te routeren en af te handelen.

Hoe werkt de Feestdagen kalender

Op de Feestdagen kalender staan alle officiële Nederlandse feestdagen van het jaar. U kunt hier zelf feestdagen aan toevoegen of uit halen wanneer u op een bepaalde feestdag wèl normaal bereikbaar bent.

Voor deze feestdagen spreken wij met u af wat er met binnenkomende gesprekken moet gebeuren. Wilt u deze laten afhandelen door een speciale feestdagen-bezetting binnen uw eigen organisatie, door een extern callcenter of een meldtekst afspelen en daarna uw bellers de mogelijkheden bieden een bericht achter te laten? Het kan allemaal.

Perfecte combinatie met andere functies

De Feestdagen kalender wordt meestal gebruikt in combinatie met een Openingstijden rooster, een Gesloten tekst en een Digitaal Antwoordapparaat.

Uw Feestdagen kalender activeren

Als klant van de Belfabriek kunt u uw Feestdagen kalender in een paar minuten activeren. U doet dit online via ons Mijn Belfabriek dashboard of via de Belfabriek app voor uw mobiele telefoon of tablet.

Gaat u naar Nummerinstellingen en scrollt u naar beneden tot u de Feestdagen kalender optie tegenkomt.

U activeert deze functie eenvoudig met de aan-uitknop.

Eenvoudig uw feestdagen kalender beheren
Eenvoudig uw feestdagen kalender beheren

Daarna neemt één van onze medewerkers contact met u op om de opzet van uw kalender met u door te nemen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect ingeprogrammeerd wordt.

U kunt de instellingen voor deze functie wijzigen zo vaak u wilt.

Geen extra kosten

Als klant van de Belfabriek geniet u van een uiterst uitgebreid pakket aan extra functies die standaard bij uw abonnement zijn inbegrepen. Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag.

Ook uw Feestdagen kalender is zo'n standaard functie. U betaalt dus niets extra wanneer u deze functie activeert!

Lees ook

5 stappen waarmee u van uw servicenummer een top 500 ervaring maakt

Zó schakelt u uw servicenummer door

Belfabriek Kalender: makkelijk beheer van uw servicenummer

Hoe zet ik mijn digitale antwoordapparaat aan?


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)